AGE DEFENCE – PDT MED LASERTEKNOLOGI

Hudforyngelse og forebyggelse af hudkræft i samme behandling

Age Defence er en fotodynamisk behandling (PDT), der på elegant vis kombinerer laserteknologi med moderne medicinsk behandling med biologisk aktive stoffer af solskader og hudkræft. Age Defence-behandlingen øger stofskiftet i huden og derved dannelsen af nyt bindevæv.

Age Defence virker hudforyngende og forebyggende på udviklingen af pladecellekræft. Hudforyngelsen viser sig som hudopstramning, forbedring af hudens struktur og reduktion af fine linier og pigment. Der ses ingen virkning på dybe rynker, karsprængninger eller forstørrede talgkirtler.

Huden forbehandles med stoffet 5-ALA, der gør huden mere modtagelig overfor lys. Den efterfølgende IPL-behandling (“Ellipse-laser”) aktiverer hudcellerne, øger deres stofskifte og derved deres produktion af nyt bindevæv med op til 500%.

Før behandlingen
Vi anbefaler forbehandling af huden med DermaQuest Glyco Creamy Cleanser 15% og Retinol Brightening Serum og solfaktor med høj SPF og UVA-filter. Behandling med botox og fillers må senest være givet 2 uger før.

Behandlingen
Behandlingen varer ca. en time og tre kvarter. Først renses huden grundigt. Så gives en let Dermapen-behandling, hvor der prikkes en masse små overfladiske huller i huden for at øge optagelsen af det lyssensibiliserende stof 5-ALA i Photospray. Næste trin er spraying af huden med Photospray hver 5. minut i en time. Endelig behandles huden med SWT (Candela™ Nordlys™), hvor den unikke dobbeltpuls leverer lyset til aktiveringen af 5-ALA, der behandler solskaderne, samt energien, der opstarter den regenerative proces, der øger dannelsen af nyt bindevæv.

Efter behandlingen
Umiddelbart efter behandlingen påføres huden A-vitaminholdig serum og når dette er absorberet, en creme, der dæmper rødme og hævelse. Det kan være rart at køle huden når man kommer hjem. Ophelingen varer 1-2 uger. Vi anbefaler at behandle huden med DermaQuest Retinol Brightening Serum og anvende solbeskyttelse med høj SPF og UVA-filter.

Det er en god idé at kombinere Age Defence-behandlingen med et effektivt hudplejeprogram, der øger effekten af behandlingen. Vores dygtige sygeplejersker og hudterapeuter rådgiver dig gerne.

Læs venligst patientinformationen nederst inden din forundersøgelse.

PRISER

Ansigt: Behandling og kontrol efter 3-4 måneder. Kr. 5.000,-

Vi tilbyder

– Forundersøgelse ved hudlæge.
– Kort ventetid på behandling.
– Forbehandling med Dermapen.
– Behandling af kosmetisk behandler godkendt af SST.
– Rådgivning om efterbehandling.
– Kontrolbesøg efter behandling.
– 15% rabat efter 2. behandling.

Tilmeld nyhedsbrev