MONALISA TOUCH™

Vulvo-vaginal Laser Rejuvenation (V2LR)

Irritation, tørhed, kløe? Smerter og ubehag ved samleje? Disse er ret almindelige gener hos kvinder i alle aldre og skyldes sædvanligvis mangel på østrogen og vaginal slimhindeatrofi.

Generne, som oftest bliver værre med alderen, ses ofte i forbindelse med menopausen (hvad enten den er fysiologisk, kirurgisk forårsaget eller en følge af kræftbehandling) sammen med hedeture og nattesved.

Generne påvirker livskvaliteten og parfoldet. Nedsat lyst til sex og nedsat evne til at opnå orgasme hos ældre kvinder med samtidig testosteronmangel…

Tidligere blev generne regnet som en uundgåelig del af dét at blive ældre. Idag søger flere og flere kvinder medicinsk hjælp.

MonaLisa Touch™ er en behandling til foryngelse af slimhinden i skeden, ved hjælp af en kraftfuld CO2-laser. Uden hormoner. Teknologien er magen til den, man i årtier har anvendt til foryngelse af huden i f.eks. ansigtet. Den er nu blevet så sofistikeret at den også sikkert og effektivt kan behandle slimhinden i skeden.

Med én behandling hver 4. uge i to-fire måneder kan du også opleve The MonaLisa Touch™. En behandling varer typisk 6 minutter og er uden smerter.

Hudklinikken Skønvirke var den første privatklinik i Danmark der tilbød MonaLisa Touch™.

MonaLisa Touch™ – dansk hjemmeside.

Læs venligst patientinformationen nederst inden din forundersøgelse

PRISER

1 behandling. Kr. 4.000,-
4 behandlinger. Kr. 12.000,-

Vi tilbyder

– Forundersøgelse ved speciallæge i hud- & kønssygdomme
– Behandling af hudlæge.
– 1 kontrolbesøg efter 3 måneder

Tilmeld nyhedsbrev