JUVÉDERM™

Hvem er ældst – dit spejlbillede eller dig?

Nogle rynker giver karakter og giver den naturlige aldring ynde – andre får dig bare til at se træt og gammel ud. Ønsker du at forynge huden, udglatte rynker eller fremhæve ansigtskonturer og læber? Vi har produktet, der løser opgaven og gør, at du både ser godt ud og føler dig godt tilpas. Fillers giver omgående og langvarige flotte æstetiske resultater.

Resultatet af behandling med Juvéderm kan ses med det samme – og eftersom behandling ikke er kirurgisk, slipper du for sygemelding. Du kan umiddelbart efter behandlingen fortsætte dine daglige gøremål. Effekten holder typisk op til 18 måneder.

Rynker
Fillers kan udglatte øjenrynker, rygerynker og formindske dybe folder og bekymringsrynker. Vi har løsningen, som giver dig det bedste resultat.

Læber
Dine læber er genstand for stor opmærksomhed. Med Juvéderm™ kan vi give dig fyldigere læber, fremhæve læbekonturerne, give dig “gladere” mundvige, skabe en mere defineret amorbue og reducere rygerrynker, alt imens du bevarer dit naturlige udseende.

Volumen & kontur
Juvéderm™ kan på naturlig vis give fylde til kinderne og en mere defineret hage uden kirurgi. Ved at tilføre hage og kind mere fylde, former og fremhæves disse områder og resultatet er et yngre udseende med mere karakter. Med Juvéderm™ kan man behandle enkelte områder af ansigtet – eller man kan give hele ansigtet volumen med et “mini-ansigtsløft”

Hvad er Juvéderm™?
Juvéderm™ består af hyaluronsyre, som er en naturlig bestanddel af hudens bindevæv. Med alderen nedbrydes hudens bindevæv med forekomst af rynker og volumendefekter til følge. Produkterne sprøjtes ind under huden for at udfylde rynker og furer og for at korrigere mangel på volumen, hvor dette savnes.

Juvéderm™ findes i flere varianter, der med forskellige viskositet og indhold af hyaluronsyre er tilpasset forskellige behov og opgaver. Alle produkter indeholder lokalbedøvelse, hvilket fjerner ubehag ved behandlingen mest muligt.

Læs patientinformationen nederst inden din forundersøgelse.

PRISER

Juvéderm Volite, intensiv hydrering af huden. f,eks. omkring læberne, kinder, pande hænder – hvor som helst. NYHED
2 sprøjter á 1,0 ml. Kr. 3.500,-
Juvéderm Ultra 2, fine linier, f.eks. i øjenkrogen.
Pr. sprøjte á 0,55 ml. Kr. 2.500,-
Juvéderm Ultra 3, middeldybe til dybe rynker, f.eks. fra næse til mundvig.
Pr. sprøjte á 0,8 ml. Kr. 3.000,-
Juvéderm Volbellalæber, rygerrynker, mundvige.
Pr. sprøjte á 1,0 ml. Kr. 3.000,-
Juvéderm Volift, middeldybe til dybe rynker, f.eks. fra næse til mundvig.
Pr. sprøjte á 1,0 ml. Kr. 3.000,-
Juvéderm Volift Retouch, middeldybe til dybe rynker.
Pr. sprøjte á 0,55 ml. Kr. 1.500,
Juvéderm Voluma, volumisering af ansigt, f.eks. kindben. FAVORIT
2 sprøjter á 1,0 ml.Kr. 5.000,-

Med vores unikke prissætning bliver behandling med filler billigere, jo større behandling du ønsker. Der betales fuld pris af den dyreste sprøjte (2 sprøjter ved Voluma) og hele 33% rabat på efterfølgende sprøjter, der anvendes i samme behandlingssession. Bemærk dog at vi derfor ikke som vanligt giver 15% efter 2. behandling ved behandlinger, der kræver flere sprøjter.

Vi tilbyder

– Forundersøgelse ved godkendt behandler.
– Kort ventetid på behandling.
– Behandler godkendt af SST.
– 15% rabat til faste kunder.

Tilmeld nyhedsbrev