PLATELET RICH PLASMA - PRP BEHANDLING

Behandling med Platelet Rich Plasma (PRP) er en metode, hvor kroppens egen evne til regeneration udnyttes til behandling. Sår, ar, strækmærker, aldringstegn og hårtab kan behandles.

PRP er en bestandel af blod, som lige inden behandlingen isoleres fra patientens eget blod. En blodprøve udtages i et særligt prøveglas og centrifugeres. Herved skilles blodets celler fra og man har PRP tilbage. PRP indeholder alle blodets vækstfaktorer og blodplader, som stimulerer hudens stamceller til regeneration og revitalisering af hud og hår. PRP påføres eller indsprøjtes i hud eller hårbund, som herved stimuleres til regeneration, opheling og foryngelse.

Behandling kan enten ske med PRP alene – som en Vampire Facial, hvor PRP stemples ind i huden med Dermapen – eller i kombination med andre behandlinger. Behandling med PRP kombineres ofte med DOT/RF-behandling, hvor et bedre resultat og en hurtigere opheling vil ses, bl.a. fordi PRP efter laserbehandling kan trænge dybere ned i huden og forstærker effekten af laseren.

PRP-behandling kan sagtens kombineres med andre anti-aging behandlinger som botox, fillers, m.m. Alle hudområder kan behandles.

Læs venligst patientinformationen nederst inden din forundersøgelse.

PRISER

Vampire facial: Dermapen & 1 sprøjte PRP: Før Kr. 4.500,-. Nu Kr. 3.500,-
Hårtab/Mørke rande under øjne, 1. sprøjte PRP: Før Kr. 4.000,-. Nu Kr. 2.800,-
PRP som ekstrabehandling ved DOT-behandling, 1 sprøjte: Før Kr. 3.500,-. Nu Kr. 2.500,-

Vi tilbyder

– forundersøgelse ved kosmetisk behandler
– behandling ved kosmetisk behandler
– gratis behandlingskontrol efter 3-4 måneder
– 15% rabat til faste kunder.

Tilmeld nyhedsbrev