COOLSCULPTING™

Fedtreduktion uden kirurgi med Zeltiq® CoolSculpting™

Motionerer du? Spiser du det rigtige? Har du alligevel en lille topmave eller elskovshåndtag? Kan du svare ja til disse spørgsmål, er CoolSculpting™ noget for dig.

Cool teknologi, cool resultater
Zeltiq® CoolSculpting™ er en revolutionerende sikker og effektiv ikke-kirurgisk måde at fjerne uønskede fedtdepoter på. Den patenterede teknologi er udviklet af læger på Harvard Universitet efter den simple observation at børn, der spiser mange is oftere har smilehuller. Nedkølingen af fedtvævet i kinderne gør at fedtcellerne dør og fjernes fra kroppen. Zeltiq® CoolSculpting™ virker på samme måde og sålænge vægten holdes konstant, vil resultaterne fra behandlingen holde.

Behandlingen
Før hver behandling og efter 2-3 måneder dokumenteres med fotografier og vægt, så man kan følge resultaterne. Du kan få tilsendt billeder og målinger, så du selv kan følge med. En behandling varer en time (yderlår dog to timer). Efter dokumentation og opmåling af behandlingsområdet påsættes applikatoren. Der føles et kraftigt sug og i nogle få minutter mærkes kulden. Efterhånden som huden nedkøles til omkring 4 graders celcius, bedøves huden af kulden og resten af behandlingen er sædvanligvis uden yderligere ubehag. Når behandlingen afsluttes masserer applikatoren det behandlede fedt og endelig masserer behandleren det nedkølede fedt for at knuse fedtcellerne. Under behandlingen kan man læse, strikke, høre musik, arbejde på sin laptop. Eller udnytte tiden i klinikken til at få andre behandlinger…

Vogt dig for efterligninger
CoolSculpting™ er på få år blevet en af de mest populære kosmetiske behandlinger. Mange har forsøgt at kopiere teknologien i billigere maskiner og mange klinikker markedsfører billigere behandlinger med disse kopi-maskiner. Zeltiq® CoolSculpting™ cryolipolyse er patenteret og det eneste apparat på markedet, der er FDA-godkendt og med solid videnskabelig dokumentation af effekt og sikkerhed. Den unikke og patenterede Freeze Detect® teknologi eliminerer fuldstændig risikoen for fryseskader ved Zeltiq® CoolSculpting™ behandlinger. Zeltiq® CoolSculpting™ findes desuden kun i speciallægeklinikker – for din sikkerheds skyld.

Hvad kan behandles?

  • Topmaver
  • Elskovshåndtag
  • BH-dellen på ryggen
  • Hofter
  • Mandebryster
  • Ridebukselår
  • Inderlår
  • (Hals – kommer snart)
  • (Knæ – kommer snart)

– ét område – én behandling. Hvor mange behandlinger, der skal til afhænger af behandlingsmålene. Ved forundersøgelsen lægges en behandlingsplan ud fra dine ønsker. Speciallægeklinikken Skønvirke har Danmarks største udbud af Zeltiq® CoolSculpting™-behandlinger.

Læs venligst patientinformationen nederst inden din forundersøgelse.

PRISER

1 behandlingscyklus, lille applikator – kampagnepris: Kr. 3.500,-
1 behandling, stor applikator – kampagnepris: Kr. 7.000,-
– behandlingskontrol efter 3-4 måneder inkluderet i prisen.
Rabatter ved køb af flere behandlingscykli.

Bemærk! CoolSculpting™ er ikke omfattet af DDKM akkreditering.

Vi tilbyder

– stort udbud af behandlinger
– erfaren behandler
– gratis behandlingskontrol
– 15% rabat efter 2. behandling.

Tilmeld nyhedsbrev