VELKOMMEN TIL HUDKLINIKKEN SKØNVIRKE

Hos hudklinikken skønvirke tilbydes en række behandlinger under sygesikringens regi – Læs mere om behandlinger på sygesikringen under ”Klinikken tilbyder”
Klinikken ser patienter fra sygesikringsgruppe 1 & 2 og privatpatienter – læs mere ved at klikke her.
Henvisning skal foreligge før tidsbestilling er mulig.

Tidsbestilling

Bestilling af tid til konsultation kan ske telefonisk i klinikkens telefontid eller ved personligt fremmøde i klinikken i dennes åbningstid. Ved tidsbestilling skal der forelægge gyldig henvisning.
Dagen inden konsultation udsendes en SMS til erindring om aftalen. Denne er ment som en velment service overfor vores patienter. Manglende modtagelse af denne SMS, medfører ikke fritagelse for evt. sanktioner ved udeblivelse fra aftalt konsultation.

Tlf. nr. 3252 0501
Mandag-Torsdag 09:00-12:00
eller
ved fremmøde i klinikken
Mandag-Torsdag 08:30-15:30
Saltværksvej 168, st. 2770 Kastrup

Afbud kan ske døgnet rundt (telefonsvarer).
Afbud senere end dagen før medfører gebyr, jf. overenskomst om speciallægehjælp.

Vær forberedt på dit besøg hos speciallægen

Konsultation
Der er som udgangspunkt afsat 10 minutter til konsultation. Ved behov for kirurgisk behandling, gives tid til dette. Man kan derfor ikke påregne udredning eller behandling ved samme konsultation. Udeblivelse fra konsultation regnes som mere end 5 minutters forsinket fremmøde. Læs mere om udeblivelse fra konsultation og operation her

Ydelser under Sygesikringen
Udrednings- og behandlingsudbuddet under Sygesikringen er beskrevet i “Overenskomst om Speciallægehjælp” mellem Regionerne og Foreningen af Speciallæger. Denne opdateres med nogle års mellemrum. En henvisning til speciallæge giver således ikke adgang til udredning af og behandling af alt mellem himmel og jord.

Bortvisning
Gentagne udeblivelser, råben af og udskældning af personale, samt anden opførsel, der vil hindre et gensidigt tillidsfuldt forhold, vil medføre bortvisning og afslutning af forløb, jf. “Overenskomst om Speciallægehjælp” mellem Regionerne og Foreningen af Speciallæger.

Tilmeld nyhedsbrev