ARBEHANDLING

Alle ar kan behandles

Acnear, kirurgiske ar, ar efter ulykker. Ar kan som udgangspunkt aldrig fjernes helt, men kan næsten altid gøres pænere og mindre iøjnefaldende og ofte usynlige for det blotte øje.

Ar kan være fordybede og gå dybt under overfladen, fordybede og overfladiske; fortykkede men inden for arrets grænser og fortykkede og sprede sig ud over arrets grænser.

Strækmærker er ar af den fordybede og overfladiske slags. Acne kan give ar af alle typer.

Ud over strukturelle ændringer i huden kan der ved ar både ses rødme og pigmentforandringer. Dette kan også behandles.

Arrets beskaffenhed bestemmer, hvilken behandling der er bedst.

Injektion af binyrebarkhormon
Anvendes sædvanligvis kun i fortykkede ar, hvor binyrebarkhormons evne til at gøre huden tyndere udnyttes. Behandlingen er lokal og uden bivirkninger i resten af kroppen. Teknikken anvendes oftest til kirurgiske ar og ar efter ulykker

Laserbehandling
Kan anvendes til både fordybede og fortykkede ar, hvor forskellige egenskaber ved laseren udnyttes til enten at stimulere dannelse af kollagen og omorganisation af bindevævet i de fordybede ar eller fjerne den forhøjede del af arret. Laserbehandling kan som udgangspunkt komme på tale til alle typer ar inkl. acnear. Laser kan også behandle rødme og pigmentforandringer.

Dermapen
Dermapen kan anvendes til de fordybede ar, som laseren. Teknikken stimulerer ligesom laseren dannelse af kollagen og omorganisation af bindevævet. Dermapen kan også behandle pigmentforandringer og i nogen grad rødme. Teknikken er effektiv og billig , men kommer ikke op på siden af laserbehandling i virkning.

Vi tilbyder

– et bredt udvalg af behandlingstyper.
– erfarne behandlere.
– gode resultater.

Tilmeld nyhedsbrev