ND:YAG 1064 NEGLELASER

Bliv svampen kvit med 3-4 korte behandlinger

Neglesvamp kan ramme os alle og kan forekomme både i finger- og tånegle. Problemet bliver hyppigere med alderen og hos personer med visse lidelser og tilstande: sukkersyge, fodsvamp, kredsløbsproblemer, hos personer, der sveder meget og ved skader på neglen.

Behandlingsmuligheder
Neglesvamp behandles traditionelt med piller og/eller neglelak. Behandlingen virker ikke altid og nogen kan ikke tåle den. Andre igen vil bare ikke risikere bivirkninger som hovedpine, kvalme eller diarré – eller dét der er værre. Behandling med Nd:YAG 1064 er sikker og effektiv og uden bivirkninger.

Alle kan behandles
Candela™ Nordlys™ Nd:YAG 1064 kan behandle neglesvamp i alle hudfarver.

Hvordan virker behandlingen?
Laseren udsender pulse af infrarødt lys, der rammer hele neglen, neglefolden og neglens umiddelbare omgivelser. Herved varmes neglen op og svampen dræbes. Der gøres 4 passager med laseren ved hver behandling og de enkelte pulse overlapper hinanden.

Hvor lang tid tager behandlingen?
10 negle tager ca. 10 minutter at behandle. Alle negle på hænder eller fødder behandles gerne, da neglesvamp kan spredes fra negl til negl og være tilstede uden at kunne ses.

Hvor mange behandlinger behøves?
Sædvanligvis 3-4 behandlinger. De første tre behandlinger gøres med en uges mellemrum og den sidste en måneds tid senere. Da negle vokser langsomt og væksten begynder under neglefolden, kan der gå 3-4 uger før den nye raske negl kan ses udfor neglevolden. En tånegl er ca. 1 år om at vokse ud, så evt. misfarvning er længe om at forsvinde helt.

Forholdsregler før og efter behandling
Neglelak skal fjernes inden behandling.
Ligesom andre behandlinger for neglesvamp er Ellipse neglesvampbehandling en behandling og ikke en kur. Den behandler svampen, men kan ikke forhindre nye udbrud af neglesvamp eller tilgrundlæggende årsager til neglesvamp.

Gør behandlingen ondt?
Det korte svar er “Nej”! Varmen fra laseren kan dog mærkes.

Er behandlingen sikker og effektiv?
Behandlingen med Nd:YAG 1064 er i kliniske studier udført at nogle af de mest anerkendte hudlæger vist at være både sikker og effektiv. Bemærk dog at behandlingen, ligesom andre svampebehandlinger, ikke virker hos alle.

PRISER

10 negle (fingre eller tæer), 4 behandlinger: Kr. 6.000,-
10 negle (fingre eller tæer), 1 behandling: Kr. 2.000,-

Vi tilbyder

– Forundersøgelse & behandling ved SST-godkendt behandler.
– Kort ventetid på behandling
– Rådgivning om efterbehandling.
– 1 kontrolbesøg.

Tilmeld nyhedsbrev