FRAKTIONEL HUDFORNYELSE

Til dig, som ikke har tid…

Med alderen forandres vores hud. Vi får ujævn pigmentering – leverpletter – og linier og rynker i huden. Det behøves dog ikke at være sådan. Candela™ Nordlys™ Frax 1550 vil bremse og endda vende aldringsprocessen ved at fjerne pletterne og gøre huden friskere og mindre rynket. Og dét uden væsentlig ophelingstid. Du kan få en behandling og genoptage dit professionelle og sociale liv næsten umiddelbart.

Hvordan virker behandlingen?
Frax 1550 virker ved at lave bitte-små øer af varmeforårsaget skade i huden. Disse øer er omgivet af normal ikke-skadet hud. Når kroppen reparerer disse skader dannes der nyt bindevæv i HELE det behandlede område. Som resultat reduceres fine linier og rynker og huden kommer til at se friskere ud. Samtidig udskiftes overhuden og pigmentet i denne reduceres. Forskning har vist at en kombination af behandling med Candela™ Nordlys™ SWT efterfulgt af Frax 1550 giver endnu bedre resultater og kræver færre behandlinger. Da hudoverfladen forbliver intakt, sker opheliingen meget hurtigt.

Hvad kan behandles?
Lad os med det samme få på det rene, at Frax 1550 IKKE kan fjerne dybe “aktive” rynker. Den vil reducere fine linier, porestørrelse og reducere pigmentering. Alle hudtyper og både ansigt, hals, decolletage, arme og hænder kan behandles.

Hvor lang tid tager en behandling?
Selve behandlingen tager 15-45 minutter, afhængig af størrelsen på hudområdet, der behandles. Dertil skal lægges 45-60 minutter, hvis man ønsker virkningen fra en lokalbedøvende creme, der ofte anvendes ved behandlingen.

Forholdsregler før og efter behandling
Det er vigtigt at undgå brug af solarium og selv-brunende produkter før og under behandlingsforløbet. Solbrun hud kan godt behandles, men sol-eksposition bør begrænses før behandling, da den ellers bliver mindre effektiv og med mere ubehag. Det bedste resultat opnås ved god hudpleje før og efter behandling. Spørg gerne i klinikken, hvad der kan anbefales til netop DIN hud.
Efter behandlingen bør du undgå sol i 30 dage, eller bruge solbeskyttelse med SPF 30 eller derover og UVA-beskyttelse, hvis ikke solen kan undgås.

Hvor mange behandlinger er nødvendigt?
Sædvanligvis anbefales en behandlingsserie på fire behandlinger. Ved mørkere hudtyper anbefales dog ofte lidt flere og til gengæld lidt mildere behandlinger.

Gør behandlingen ondt?
Behandlingen kan godt være forbundet med let ubehag. Derfor anbefaler vi at du tager dig tid til at komme en time før behandlingen, så du kan få en lokalbedøvende maske. Den vil tage det værste ubehag.

Er behandlingen effektiv og sikker?
Behandlingen med Frax 1550 er i kliniske studier udført at nogle af de mest anerkendte hudlæger vist at være både sikker og effektiv.

PRISER

Ansigt: Kr. 3.500,-
Halvt ansigt (øvre/nedre): Kr. 2.500,-
Hals: Kr. 3.500,-
Håndrygge, fraktionel (DOT)*: Kr. 3.000,-
Decolletage: Kr. 4.500,-
SWT som tillæg til Frax 1550 behandling: + 30%

– 15% efter 2. behandling. – (kan ikke kombineres med andre rabatter)
Forudbetal for 3 behandlinger og få den 4. gratis! – (kan ikke kombineres med andre rabatter)

Vi tilbyder

– Forundersøgelse & behandling ved godkendt behandler.
– Kort ventetid på behandling
– Lokalbedøvende gel & ispose.
– Rådgivning om efterbehandling.
– 1 kontrolbesøg.
– 15% rabat efter 2. behandling.

Tilmeld nyhedsbrev