Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Om os

Hudklinikken Skønvirke er en speciallægeklinik lokaliseret på Amager, som tilbyder behandlinger til patienter på sygesikringen og i det private.
Dette er klinikkens webshop. 

Vi har forhandlet den medicinske hudplejeserie DermaQuest siden 2007, som vi også har distributionen af i Danmark

DermaQuest™ Skin Therapy er et amerikansk biomedicinsk firma, der siden dets start i 1999 gang på gang har været i den amerikanske og internationale presses søgelys med deres nyskabende produkter. Produkterne fra det lille firma får opmærksomhed, fordi de skaber synlige resultater og fremstillet af de bedste klinisk dokumenterede ingredienser, heriblandt planteekstrakter, antioxidanter og peptider.

Firmaets grundlægger er kemikeren Sam Dhatt, der i forvejen havde firmaet Allure Cosmetics Inc., der laver ingredienser til nogen af de helt store i den kosmetiske industri. DermaQuest™ anvender derfor de bedste videnskabeligt dokumenterede aktive indholdsstoffer i deres produkter og altid i den mest optimale koncentration. Ingredienserne er specielt udvalgt ud fra deres gavnlige virkninger på huden; fugtforbedrende og hudopbyggende egenskaber, antioxidant-egenskaber og blødgørende, beroligende virkninger. DermaQuest™ Skin Therapy er professionelle, højtydende hudplejeprodukter i kategorien cosmeceuticals (medicinsk hudpleje).

DermaQuest’s produkt linjer Essential Collection, Peptide Vitality Collection, C Infusion Collection, DermaClear Collection, SkinBrite Collection, Sensitized Collection, Advanced Therapy Collection, Professional Collection og Stem Cell 3D Collection har produkter til behandlinger på alle niveauer: Læger, sygeplejersker/kosmetologer, samt en bred vifte produkter til den daglige hudpleje. DermaQuest™ Skin Therapy er hudplejeprodukter, der går langt videre end wellness og spa-behandlinger. Det er produkter for den som ønsker at arbejde med en mere kompleks form for hudpleje. DermaQuest™ Skin Therapy produkter går let og naturligt ind som supplement til behandlingsprotokoller for de fleste tilstande, bl.a. før og efter laserbehandlinger og kemiske peelings, let til moderat acne, rosacea, pigmentforstyrrelser, og sidst men ikke mindst aldringstegn og rynker. DermaQuest™ Skin Therapy produkter er uparfumerede og konserveret uden brug af parabener og emballagen fremstillet af genbrugelige materialer.

Se siden forhandlere for at finde en forhandler/behandler nær dig.  

Kontakt os:

Har du spørgsmål til en bestilling eller lign. er du velkommen til at henvende dig på mail kontakt@skonvirke.dk eller komme ind forbi klinikken på saltværksvej.  

Åbningstider: Mandag-Torsdag 8.30-15.30 

Saltværksvej 168 st. / 2770 Kastrup
CVR nr.: 21006505

Betaling

Lægernes Bank
Konto: 6771 6349427
Læs mere i vores handelsbetingelser

Tilmeld nyhedsbrev