Gratis fragt ved køb over 499 kr.

SkinBrite Peel

Ved at kombinere mælke-, mandel- og phytiske syrer for at arbejde sammen for at lysne huden og skabe en jævn hudtone, fungerer mandelsyre som en effektiv tyrosinasehæmmer. En fremragende behandling til at bekæmpe hyperpigmentering og forekomsten af ​​pigmentering på grund af acne ardannelse eller hormonelle udsving.
Skinbrite peeling bekæmper dyb, resistent pigmentering på grund af hormonudsving, solskader eller langvarig post-inflammatorisk hyperpigmentering. Ved at bruge effektive tyrosinasehæmmere som mandelsyre og mælkesyre, hjælper det med at tæmme genstridigt pigment og afslører en lysere, revitaliseret hud med en mere jævn tone og tekstur.

Anbefales til melasma, hyperpigmentering, mat og livløs hud med hormonelle udbrud. Velegnet til alle hudtyper, ikke til følsom hud.

Performance Ingredients

17% Lactic Acid and 5% Salicylic Acids
7% Mandelic Acid
2.5% Phytic Acid
Madonna Lily Plant Stem Cell(Lilium Candidum Leaf Cell Extract)

Water (Aqua), Alcohol Denat., Lactic Acid, Mandelic Acid, Salicylic Acid, Citric Acid, Phytic Acid, Arctostaphylos Uva-Ursi Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Morus Alba Leaf Extract, Palmaria Palmata Extract, Glycerin, Lilium Candidum Leaf Cell Extract

Mængde: 56,7ml
pH:1.5

Tilmeld nyhedsbrev