Kastrup: 3252 0507 kontakt@skonvirke.dk

Personale

Vores kompetente personale glæder sig til at byde jer velkommen til vores hudklinik.

 • Jakob E. Borch

  Jakob E. Borch

  Titel: Speciallæge i dermatologi, Ph.D.

  Jakob er uddannet til læge ved Syddansk Universitet i Odense, hvorfra han også har erhvervet den medicinske Ph.D. grad.

  Han blev uddannet til speciallæge ved hudafdelingerne på Odense Universitetshospital og Aarhus sygehus (Marselisborg hospital) og har derudover arbejdet på Allergicentret, Odense Universitetshospital, med forskning i, udredning og behandling af luftvejs-, fødevare-, kontakt- og lægemiddelallergier. Han har desuden opnået særlig kompetence i diagnosticering og behandling af hudkræft, samt dermatologisk kirurgi og laserbehandling. Jakob har siden 2009 været godkendt af Sundhedsstyrelsen som kosmetisk behandler, bl.a. på egen kosmetisk klinik i Odense.

  Han er virksomhedsansvarlig læge og er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre følgende behandlinger:

  - Behandling af rynker med botulinum toxin.

  - Behandling med permanent. ikke-permanent og autolog (fedt) filler.

  - Behandling med kemisk peeling, herunder også med trikloreddikesyre (TCA).

  - Behandling med ablativ og non-ablative laser og teknologier, der er at sidestille hermed.

  - Laserlipolyse.

  Evt. øvrige behandlinger der annonceres kræver ikke særskilt godkendelse.

  Jakob har virket som hudlæge i Kastrup siden efteråret 2010 og som kosmetisk behandler i Hudklinikken Kastrup og på klinikker i København lige så længe. I 2012 blev Jakob anerkendt som speciallæge i hudsygdomme i Sverige og har fungeret som speciallæge i de svensk baserede privatklinikker Akademikliniken og Stureplanskliniken sideløbende med Hudklinikken Kastrup.

  Jakob har skrevet adskillige videnskabelige artikler, kapitel i lærebog i farmakologi og har undervist på Sundhedsstyrelsens obligatoriske videreuddannelseskurser for uddannelseslæger indenfor specialet.

  Han deltager flere gange årligt i efteruddannelse i ind- og udland, i internationale videnskabelige kongresser og er medlem af flere faglige organisationer:

  - Den Almindelige Danske Lægeforening/Foreningen af praktiserende speciallæger

  - Dansk Dermatologisk Selskab

  - Danske Dermato-Venereologers Organisation

  - European Academy of Dermatology and Venereology

  - European Academy of Allergology and Clinical Immunology

  - European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

  - European Society for Laser Dermatology

  - International Society for Dermatological Surgery

 • Anna-Poulina Borch

  Anna-Poulina Borch

  Titel: Klinikchef

  Anna-Poulina er klinikkens klinikchef og hudterapeut. Udover traditionelle kosmetologiske behandlinger er hun registreret ved Sundhedsstyrelsen til at udføre følgende kosmetiske behandlinger: Hårfjerning, fjernelse af karsprængninger og lette rynkebehandlinger med laser & IPL.

 • Helen Hansen

  Helen Hansen

  Titel: Sygeplejerske

  Helen udfører primært dermatologisk sygeplejearbejde med undersøgelse og behandling af hudsygdomme som lysbehandling, allergitest, fotodynamisk terapi, vortebehandling m.v. Hun udfører desuden følgende kosmetiske behandlinger: Mikrosklerosering, laser-behandling af karsprængninger i ansigt.

 • Ulla Kampp

  Ulla Kampp

  Titel: Kosmetisk & dermatologisk sygeplejerske

  Ulla er kosmetisk og dermatologisk sygeplejerske og er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre rynkebehandlinger med botox og filler, behandling af uønsket hårvækst, blodkar og milde rynkebehandlinger med laser, samt skleroterapi af mindre kar på benene. Herudover udfører hun dermatologiske sygeplejeopgaver og behandlinger. Ulla er også uddannet statsautoriseret fodterapeut, kosmetolog (CIDESCO) og har en videreuddannelse som kosmetisk sygeplejerske fra SenZie Akademiet ved Høgskolen i Norge.

 • Henriette Ghiyassi

  Henriette Ghiyassi

  Titel: Sekretær

  Henriette er den ene af klinikkens sekretærer. Hun er desuden uddannet make-up artist og har således god forståelse for det kosmetiske.

 • Louise Jensen

  Louise Jensen

  Titel: Sygeplejerske

  Louise udfører dermatologisk sygeplejearbejde med undersøgelse og behandling af hudsygdomme som lysbehandling, allergitest, fotodynamisk terapi, vortebehandling m.v.

 • Line Giørtz Larsen

  Line Giørtz Larsen

  Titel: Lægesekretær

  Line er den ene af klinikkens sekretærer.