Kastrup: 3252 0507 kontakt@skonvirke.dk

Acne-behandling med SWT

Bliv boss over bumsen

Acne er et udbredt problem især blandt unge. Sygdommen har flere årsager; en arveligt betinget nedsat afstødning af de overfladiske hudceller, der forårsager tillukning af talgkirtlernes udførselsgange, hvilket medfører dannelse af ”hudorme”, hormonelle forandringer, der medfører øget talgproduktion og endelig infektion af de tillukkede talgkirtler med P. acnes bakterien. Det er den inficerede talgkirtel, der bliver til en ”bums”.

Selective Waveband Technology (SWT) har flere gavnlige virkninger på acne: Talgkirtlernes størrelse og dermed dannelsen af talg nedsættes. Derudover absorberes SWT-lyset i et stof dannet af P. acnes bakterien: protoporfyrin IX, hvilket igen forringer bakteriens livsbetingelser med færre bakterier og mindre infektion til følge.

Der er vist en dobbelt så stor reduktion af antallet af inficerede tillukkede talgkirtler efter 4 SWT-behandlinger med 3 ugers intervaller givet sammen med lokalbehandling med et  A-vitaminlignende acne-middel (adapalen) sammenlignet med behandling med acne-midlet alene (65,4% vs. 32,3%).

Effekten af behandlingen er ikke permanent, men varer sædvanligvis et halvt års tid.

I Hudklinikken Skønvirke anvendes det markedsførende Candela™ Nordlys™ SWT.

Vi behandler også acne med

Se video om Ellipse laserbehandling af acne her:

En mere agressiv behandling af acne er fotodynamisk terapi (PDT), hvor huden forbehandles med et stof (5-ALA eller MAL), der øger porfyrinkoncentrationen i huden. Behandlingen med 5-ALA er den samme som Age Defence behandlingen. Læs om behandling med MAL-PDT her.

Læs venligst patientinformationen i downloadmenuen til højre inden din forundersøgelse.


PRISER
Ansigt: Inkl. recept på adapalen, behandling og ét kontrolbesøg. Kr. 1.600,-
Ansigt, 4 behandlinger: Inkl. recept på adapalen, 4 behandlinger og ét kontrolbesøg. Kr. 5.000,-
Fotodynamisk terapi (IPL & 5-ALA): Inkl. behandling, og ét kontrolbesøg. Kr. 3.000,-
Fotodynamisk terapi, 4 behandlinger: Inkl. 4 behandlinger og ét kontrolbesøg. Kr. 10.000,-