Kastrup: 3252 0507 kontakt@skonvirke.dk

Fedttransplantation

Microfat & nanofat - det nyeste i regenerativ behandling

Hvorfor ikke bruge kroppens egen filler - fedt - til at behandle rynker og volumendefekter? De fleste af os har rigeligt at tage af. Det er naturligt, sikkert og holdbart. Og så indeholder fedt stamceller, som forynger det behandlede væv.

Microfat giver først og fremmest fylde, men indeholder også stamceller, som revitaliserer det behandlede område på samme måde som nanofat. Ved behandling med Microfat høstes en smule fedt fra et sted på kroppen, hvor det kan undværes og puttes ind et sted, hvor der ønskes volumen, løft og revitalisering. Microfat bruges i stedet for filler til behandling af dybe furer og rynker samt forstørrelse af læber.

Nanofat giver ikke fylde. Det tilfører det behandlede område stamcellerne fra det høstede fedt, der revitaliserer og stimulerer det behandlede væv. Nanofat er særdeles velegnet til mørke rande under øjnene og hvor huden ønskes frisket op uden at der tilføres fylde. Da nanofat udvindes fra microfat, gives behandling med Nanofat sædvanligvis som supplement til behandling med Microfat.

Op til 80% af fedtcellerne overlever behandlingen, hvilket er en markant forbedring i forhold til tidligere anvendte teknikker. Fedtet høstes, vaskes og injiceres fra samme lukkede system, hvilket reducerer risikoen for komplikationer betragteligt i forhold til andre teknikker.
Vil man øge fedtcellernes overlevelseschancer, kan man med fordel tilføre fedtcellerne Platelet Rich Plasma (PRP). PRP er blodplasma og blodplader, der udvindes fra en blodprøve, der tages umiddelbart før behandlingen. Blodplader er de blodbestanddele, der starter og styrer de regenerative processer i kroppen.

Hvad kan behandles med Microfat?
- Rynker og furer i ansigtet
- Hule tindinger
- Hulninger under øjne og mørke rande
- Kæbelinie
- Kindposer
- Udretning af krum næse og løft af næse
- Hage
- Læbeforstørrelse
- Håndrygge - tydelige kar og sener
- Fodrygge - tydelige kar og sener
- Kønslæber

Behandlingsforløb
Vi anbefaler et 12 måneders behandlingsforløb med op til 3 microfat eller nanofat behandlinger.
Mellem hver Microfat/Nanofat behandling anbefales behandlinger med Ellipse Frax og SWT.
Disse stimulerer fibroblasterne og revitaliserer huden.
Høsten af fedt gøres i lokalbedøvelse og hele behandlingen tager mindre end en time. Man kan umiddelbart efter behandlingen genoptage de fleste almindelige daglige gøremål.

PRISER:
Microfat. Kr. 15.000,-
+ Nanofat. Kr. 18.000,-
+ PRP. Kr. 19.000,-
+ Nanofat og PRP. Kr. 21.000,-