Kastrup: 3252 0507 kontakt@skonvirke.dk

Platelet Rich Plasma

Udnyt dit eget skønhedspotentiale

Behandling med Platelet Rich Plasma (PRP) er en metode, hvor kroppens egen evne til regeneration udnyttes til behandling. Sår, ar, strækmærker, aldringstegn og hårtab kan behandles.

PRP er en bestandel af blod, som lige inden behandlingen isoleres fra patientens eget blod. En blodprøve udtages i et særligt prøveglas og centrifugeres. Herved skilles blodets celler fra og man har PRP tilbage. PRP indeholder alle blodets vækstfaktorer og blodplader, som stimulerer hudens stamceller til regeneration og revitalisering af hud og hår. PRP påføres eller indsprøjtes i hud eller hårbund, som herved stimuleres til regeneration, opheling og foryngelse.

Behandling kan enten ske med PRP alene - som en Vampire Facial, hvor PRP stemples ind i huden med Dermapen - eller i kombination med andre behandlinger. Behandling med PRP kombineres ofte med DOT/RF-behandling, hvor et bedre resultat og en hurtigere opheling vil ses, bl.a. fordi PRP efter laserbehandling kan trænge dybere ned i huden og forstærker effekten af laseren.

Se video om PRP-behandling her:

PRP-behandling kan sagtens kombineres med andre anti-aging behandlinger som botox, fillers, m.m. Alle hudområder kan behandles.

Læs venligst patientinformationen i downloadmenuen til højre inden din forundersøgelse.


PRISER - Nye priser!
Vampire facial: Dermapen & 1 sprøjte PRP: Før Kr. 4.500,-. Nu Kr. 3.500,-
Hårtab/Mørke rande under øjne, 1. sprøjte PRP: Før Kr. 4.000,-. Nu Kr. 2.800,-
PRP som ekstrabehandling ved DOT-behandling, 1 sprøjte: Før Kr. 3.500,-. Nu Kr. 2.500,-